Voor uw internationale verhuizing

Internationaal verhuizen

Staat er bij u een internationale verhuizing op de planning? Dan komt er veel op u af de komende tijd. Daarom is het goed om in zee te gaan met een organisatie die beschikt over de juiste expertise.Internationaal verhuizen is immers een heel ander verhaal dan een verhuizing binnen de landsgrenzen. Mondial Movers International beschikt over de expertise om uw internationale verhuizing tot een succes te maken.

Internationaal Verhuizen Overzee met Mondial Movers International

Verhuizen met een Erkende Internationale Verhuizers

Mondial Movers is een organisatie van erkende verhuisbedrijven, gericht op internationaal verhuizen. In Nederland telt onze organisatie bovendien 28 vestigingen. Al deze vestigingen zijn aangesloten bij de European Moving Group een Europese organisatie waar 400 verhuisbedrijven zijn aangesloten.

Kortom waarborgt deze organisatie de kwaliteit van alle aangesloten verhuisbedrijven. Al met al geeft dit de zekerheid dat uw verhuizers weten waar ze mee bezig zijn. Zij zijn op de hoogte van alle wetten en regels die van toepassing zijn in het land van bestemming.

Verhuizen naar het Buitenland in Europa

Heeft u plannen om te verhuizen naar een land binnen Europa? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Daarentegen is dit echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International.

Lees meer over verhuizen naar Europa op de pagina Verhuizen binnen Europa.

Mondial Movers gaat verder dan Europa, Overzee verhuizen

De verhuisbedrijven van Mondial Movers International beperken zich niet tot verhuizingen binnen Europa. Ook verzorgen wij het internationaal verhuizen overzee voor zowel particulieren als bedrijven. Ons werkgebied strekt zich uit tot de volgende continenten:

Soorten internationale verhuizingen

Naast particulieren, krijgen eveneens bedrijven vaak te maken met internationale verhuizingen. Echter vraagt dit om een andere aanpak met aanvullende diensten. Mondial Movers verzorgt onder andere:

  • Personele verhuizing
  • Verhuizing van kantoren, bedrijven, organisaties en zorginstellingen
  • Archiefopslag en archiefbeheer
  • Projectmanagement en verhuismanagement
  • Opslag van inventarissen
  • Inboedel verhuizen
  • Inboedel opslag

In het bijzonder is een All-Risk Transportverzekering zelfs een mogelijkheid. En dat is echter iets wat u alleen bij Mondial Movers vindt!

Meer informatie

Wilt u een concreet advies of voorstel? Neem dan gerust contact met ons op voor een offerte op maat of een persoonlijk gesprek.
Translate »