Verhuizen naar Duitsland

Verhuizen naar Duitsland is erg populair bij Nederlanders, vooral op het grensgebied bij Nederland. Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen naar Duitsland met Mondial Movers

Waarom Mondial Movers Internationaal

Als u wilt verhuizen dan zoekt u een betrouwbaar verhuisbedrijf zeker wanneer dit een internationale verhuizing betreft. Verhuizen met Mondial Movers International kent meerdere voordelen.

Ervaring met Internationale verhuizingen

Mondial Movers International heeft al jarenlange ervaring met internationale verhuizingen niet alleen naar Duitsland maar ook andere landen in Europa maar ook Overzee. Door de jaren heen hebben wij al veel families maar ook bedrijven naar alle tevredenheid verhuisd.

Ook zakelijke verhuizingen

Mondial Movers heeft met haar unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Verhuisverzekering

Wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Duitsland? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Contact

Wat gebeurt er na een offerte aanvraag?

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst.

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op (via e-mail) om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Informatie over verhuizen naar Duitsland

Gaat u verhuizen naar Duitsland dan is het handig om meer informatie over de volgende onderwerpen te verzamelen:

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis. Daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Scholen / onderwijs

Welke scholen zijn er? En wat zijn de regels en lestijden van deze scholen?

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet. Daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals ziektekosten, aansprakelijkheid, auto, boot en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Belastingen

Welke belastingen moet u in Duitsland betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Meer informatie over Duitsland

Wilt u meer weten over het land Duitsland bekijk dan de website deutschland.de en lees alles over cultuur, het leven in Duitsland en politiek.

Deze pagina is ook beschikbaar in: enEngels