Wilt u verhuizen naar Zwitserland? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International, een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen naar Zwitserland Lucerne

Mondial Movers International

Verhuizen met Mondial Movers International kent vele voordelen, wij lichten de belangrijkste toe:

Groot netwerk van verhuisbedrijven

Mondial Movers is lid van de IAM (International Association of Movers) en de EMG (European Moving Group) dit is een netwerk van 400 erkende verhuisbedrijven door heel Europa.

Wekelijks verhuizingen van en naar Zwitserland

Wekelijks voeren wij verhuizingen uit in Zwitserland. Met onze eigen verhuiswagens zijn wij wekelijks aanwezig om families te verhuizen. Bekijk de pagina groepageritten voor onze recent rittenoverzicht.

All risk verhuisverzekering

Wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een vlekkeloze verhuizing.

Verhuizen naar Zwitserland

Informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Zwitserland? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Informatie over Zwitserland

Voordat u gaat verhuizen naar Zwitserland is het handig om meer informatie over het land zelf te verzamelen een goed begin hierbij is de website: about.ch op deze website kunt u alles terugvinden over cultuur, economie, geschiedenis en meer.