Verhuizen naar Noord-Amerika

Heeft u besloten te verhuizen naar Noord-Amerika, de Verenigde Staten, Canada, Mexico of een ander Noord-Amerikaans land? Dan breekt er voor u een spannende en misschien hectische tijd aan. Uw spullen moeten ingepakt worden. En wat te denken van alle documenten die in orde moeten zijn? Gelukkig neemt Mondial Movers International een deel van deze zorgen uit handen.

Verhuizen naar Noord-Amerika

Eigen maandelijkse groupagedienst naar de Oostkust van Amerika.

Aanleveren is mogelijk bij alle 27 vestigingen van Mondial Movers in Nederland. Vraag ons (078-3038410 en mmi@mondial-movers.nl) naar de voorwaarden.

Mondial Movers International specialist voor verhuizen naar Noord-Amerika

Mondial Movers International is een organisatie van landspecifieke verhuisbedrijven. In Nederland telt de organisatie meerdere vestigingen en wereldwijd bestaat ons netwerk uit honderden verhuisbedrijven. Al deze verhuisbedrijven hebben van bepaalde landen hun specialisme gemaakt.

Zo bent u er zeker van dat u met een verhuisbedrijf in zee gaat die weet wat ze doen. Wij zoeken het perfecte verhuisbedrijf om u te verhuizen naar Noord-Amerika, of elk ander Amerikaans land. Een geruststellende gedachte.

Ook zakelijke verhuizingen

Mondial Movers International is een wereldwijde speler in verhuizingen naar verre bestemmingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Met een verhuizing alleen bent u er nog niet. Het kan maar zo zijn dat uw spullen tijdelijk opgeslagen moeten worden. En wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Meer informatie en voorstel

Wij begrijpen dat u behoefte heeft aan meer informatie. Een verhuizing naar Noord-Amerika is immers niet niks! Iedere persoonlijke situatie is uniek.
Neem daarom vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk advies en antwoord op uw vragen. U kunt dan direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Deze pagina is ook beschikbaar in: enEngels