Verhuizen naar Frankrijk

U wilt graag verhuizen naar Frankrijk? Mondial Mover Internationaal heeft ervaring met verhuizingen naar Frankrijk en omliggende landen. U kunt daarom rekenen op de expertise van ons internationaal verhuisbedrijf.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Mondial Movers verhuizen naar frankrijk

Hoe begint u uw verhuizing naar Frankrijk

Wanneer u een prijsopgave wilt voor uw verhuizing naar Frankrijk dan kunt u het beste het offerteformulier zo uitgebreid mogelijk invullen. Als u dit gedaan heeft krijg u binnen korte termijn een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons persoonlijke advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Voordelen van ons internationale verhuisbedrijf

 • Veel ervaring met internationale verhuizingen
 • Persoonlijke dienstverlening
 • Eigen verhuiswagens en personeel
 • Erkend verhuisbedrijf
 • Groupageritten mogelijk

Informatie of een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Frankrijk? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Verhuisverzekering

Wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Ook voor zakelijke verhuizingen naar Frankrijk

Mondial Movers heeft met haar unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

 • Wereldwijd netwerk
 • Tientallen jaren ervaring
 • Expertise en passie
 • Zeer scherpe tarieven
 • Persoonlijk advies
 • Ook zakelijke verhuizingen
 • Vele extra mogelijkheden
Verhuizen Frankrijk van en naar

Informatie over verhuizen naar Frankrijk

Gaat u verhuizen naar Frankrijk dan is het handig om meer informatie over de volgende onderwerpen te verzamelen:

Documenten

Wanneer u gaat verhuizen naar Frankrijk heeft u geen visum nodig omdat het een EU lidstaat is.

Huisvesting

Het kopen, huren en verkopen van een huis. Daarnaast informatie over de beschikbare subsidies en de adresgegevens van belangrijke instellingen.

Nutsvoorzieningen

Informatie over gas, water, licht, elektra, telefonie, televisie en internet. Daarnaast ook de contactgegevens van de aanbieders vermeld.

Sociale voorzieningen

Zaken als pensioen, uitkering, kinderbijslag en subsidies plus de adresgegevens van belangrijke instanties.

Verzekeringen

Informatie over de verschillende soorten verzekeringen zoals ziektekosten, aansprakelijkheid, auto, boot en meer. Tevens de adresgegevens van verzekeraars.

Belastingen

Welke belastingen moet u in Frankrijk betalen? Informatie over wegenbelasting, inkomstenbelasting en meer. Een overzicht van de instanties waar u mee te maken krijgt.

Invoeren

Wat mag u allemaal invoeren? Informatie over het invoeren van vrije goederen, motorvoertuigen, dieren, planten en uitzonderingen.

Meer informatie over Frankrijk

Zoekt u meer informatie over het land Frankrijk? Bekijk dan de website about-france.com hier leest u alles over steden, verkeerd, economie en meer.

Deze pagina is ook beschikbaar in: enEngels