Internationaal verhuizen overzee?

Internationaal verhuizen overzee is een groot avontuur. De vertrouwde omgeving laat u echter (tijdelijk) achter en nieuwe culturen, nieuwe omgeving, nieuwe regels en een nieuw bestaan zijn factoren die aanbod komen bij een internationale verhuizing. Factoren waarvan Mondial Movers International in het bijzonder weet hoeveel impact deze hebben. Daarom verzorgen wij het internationaal verhuizen overzee van A tot Z.

Overzee verhuizen met Mondial Movers International, Verhuizen Overzee

Uw internationale verhuizing met Mondial Movers International

Mondial Movers International is een organisatie met erkende verhuizers gericht op internationaal verhuizen.

Het bedrijf beschikt over diverse kwaliteitscertificaten voor zowel lokale verhuizingen als voor een internationale verhuizing binnen Europa of voor internationaal verhuizen overzee. De hoge kwaliteit anderzijds in combinatie met jarenlange ervaring van de vakkundige verhuizers betekent een hele zorg minder bij uw aankomende (internationale) verhuizing. En wellicht is dit wel uw verhuizing naar een van de volgende werelddelen:

Internationaal verhuisbedrijf met een groot netwerk

Samengevat beschikt Mondial Movers International, als lid van het International Association of Movers (IAM), over een groot netwerk aan collega verhuisbedrijven van over de hele wereld. Het netwerk heeft als doel het creëren van vertrouwen tussen de verhuisbedrijven om zo de operationele afwikkeling van uw internationale verhuizing te garanderen en aan bepaalde kwaliteitsnormen te voldoen.

Doormiddel van het FIDI en IAM-netwerk kan Mondial Movers International u de garantie bieden dat een bepaalde internationale verhuizing op, zowel de plaats van vertrek als de uiteindelijke bestemming, met dezelfde zorg behandeld zal worden.

Mondial Movers International regelt verhuizingen internationaal. Dus ook wanneer u gaat verhuizen naar Nederland. Vandaar dat wij u graag helpen bij het verzamelen van de juiste informatie en de eventuele afhandeling met de douane in Nederland.

Kosten internationaal verhuizen overzee?

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen of wat een internationale verhuizing kost? Vul dan het onderstaand contactformulier in.

Deze pagina is ook beschikbaar in: enEngels