Verhuizen naar Zuid-Amerika

Gaat u in de toekomst verhuizen naar Brazilië, Argentinië, Colombia, Chili of een ander Zuid-Amerikaans land? Dan komt er de komende tijd veel op u af. Er moeten veel documenten in orde gemaakt worden, en wat te denken van uw inboedel? Een drukke tijd die veel vragen oproept. Vandaar dat Mondial Movers International deze vragen beantwoord en de verhuizing naar Zuid-Amerika deskundig uitvoert.

Mondial Movers verhuizen naar Zuid-Amerika

Mondial Movers International bekend met Zuid-Amerika

Mondial Movers International is een landenspecifieke verhuisorganisatie met vestigingen in Nederland. Wereldwijd beschikt Mondial Movers International over een netwerk van honderden verhuisbedrijven. U begrijpt wel, voor ieder land van bestemming hebben wij de juiste verhuizers.

U bent verzekerd van een verhuisbedrijf die ervaring heeft met verhuizingen naar het land van bestemming. Wij brengen u in contact met het ideale verhuisbedrijf voor Brazilië, Argentinië, Colombia of ander Zuid-Amerikaans land. Een hele geruststelling!

Zowel particulier als zakelijke verhuizingen

Een wereldwijde speler voor verhuizingen naar verre bestemmingen. Dat is hét kenmerk van Mondial Movers International. Naast particulieren, verhuizen wij bovendien ook zakelijke bedrijven en (zorg)instellingen. Kortom de voordelen van Mondial Movers op een rij:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

All Risk Transportverzekering

Een verhuizing neemt ook de nodige risico’s met zich mee. Het zou immers zonde zijn als uw spullen bij aankomst beschadigd blijken te zijn. Wij vertellen u precies hoe u de kans op schade minimaliseert.

Tevens kunt u bij ons, als enige verhuisorganisatie in Nederland, een All-Risk Transportverzekering afsluiten. Zo verlaagt u het risico bij het verhuizen naar Zuid-Amerika aanzienlijk.

Meer informatie en voorstel

Niettemin een verhuizing naar Zuid-Amerika is niet niks. Wij begrijpen het dan ook volkomen als u meer informatie wilt ontvangen.

Wij geven u daarom graag een persoonlijk advies en een vrijblijvend voorstel. Neem hiervoor, en voor al uw vragen, contact met ons op.

Deze pagina is ook beschikbaar in: enEngels