Verhuizen naar Groot Brittannië

Uw inboedel verhuizen naar Groot Brittannië of zelfs emigreren? U kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa. Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Verhuizen Engeland

Zorgeloos verhuizen naar Groot Brittannië

Een verhuizing naar Engeland is via ons offerteformulier aan te vragen, u krijgt dan een vrijblijvende offerte toegestuurd. Wanneer het gaat om een complete inboedel dan kunt u gebruik maken van onze taxatie opties zoals het taxeren met videobellen of een taxatie bezoek van onze erkende vriendelijke verhuizer.

Persoonlijk advies

U krijgt altijd persoonlijk advies voor uw verhuizing naar Engeland of omliggende landen, dit is één van de vele voordelen van Mondial Movers als verhuisbedrijf. Bekijk ook onze pagina referenties voor ervaringen van eerder verhuisde families.

Verhuisverzekering

Wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Mondial Movers verhuizen naar Groot Brittannië

Zakelijk verhuizen naar Groot Brittannië

Mondial Movers heeft met haar unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Eigen verhuiswagens en personeel
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Vele extra mogelijkheden

Meer informatie of een offerte aanvragen

Interesse in een internationale verhuizing met Mondial Movers International of wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Groot Brittannië? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Alles over Engeland

Zoekt u meer informatie over Engeland? Bekijk dan de website projectbritain.com en lees alles over evenementen, overheid, religie, economie en veel meer.

Deze pagina is ook beschikbaar in: enEngels