Verhuizen naar het continent Australië

Binnenkort verhuizen naar Australië, Nieuw-Zeeland of een ander land van het continent Australië? Mondial Movers International  is een verhuisorganisatie met een wereldwijde expertise. En dat is wel zo handig. Want een dergelijke verhuizing brengt vaak veel hectiek met zich mee. Gaat alles wel goed? Klopt uw planning wel? En hoe kiest u de juiste verhuizer? Vragen waar wij graag antwoord op geven.

Ervaren Australië verhuizers

De Nederlandse vestigingen van Mondial Movers International zijn allemaal landenspecialisten. Zij voeren dagelijks verhuizingen uit naar landen over de hele wereld. Dit is onder anderen mogelijk door het netwerk waarin Mondial Movers zich bevindt. Honderden verhuisbedrijven zijn aangesloten bij deze verhuisorganisatie.

Op deze manier verzekeren wij u van een gedegen en professionele verhuizing naar Australië.

Waarom verhuizen naar australië met Mondial Movers?

Mondial Movers International heeft zich ontwikkeld tot een wereldspeler voor verhuizingen naar verre bestemmingen. Naast particulieren, verhuizen wij ook zakelijke bedrijven en (zorg)instellingen. Uw verhuizing laten verzorgen door Mondial Movers International heeft voor u namelijk meerdere voordelen:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Particulier en zakelijk verhuizen
  • Vele extra mogelijkheden

All Risk verhuisverzekering

Misschien heeft u er al over nagedacht. Schade aan uw spullen een naar idee. Daarom bieden wij u de mogelijkheid, als enige in Nederland, om een All-Risk Transportverzekering af te sluiten. U bent dan verzekerd voor eventuele schade tijdens het transport.

Op deze manier houdt u immers de risico’s laag en minimaliseert u de kant op schade. Kortom een prettig idee!

Advies voor uw verhuizing naar Australië

Een verhuizing naar Australië heeft veel voeten in de aarde. Het is dan ook volkomen begrijpelijk als u meer informatie wenst te ontvangen.

Wij staan voor u klaar om een persoonlijk advies te geven. Neem contact op en vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Deze pagina is ook beschikbaar in: enEngels