Verhuizen naar Scandinavië

Heeft u plannen om te verhuizen naar Scandinavië of zelfs emigreren? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Natuurlijk is Mondial Movers International een Erkende Verhuizer, u kunt dus rekenen op vertrouwde en gecontroleerde kwaliteit.

Scandinavië is een verzamelnaam voor de volgende landen Noorwegen, Zweden, Denemarken.

Populaire verhuislocaties in en rondom Scandinavië:

Mondial Movers verhuizen naar Scandinavië

Hoe werkt het

Gaat u internationaal verhuizen en wilt u een complete inboedel laten verhuizen dan komt er, in overleg een taxateur langs (in alle landen van Europa) om het volume te bepalen en uw verhuiswensen door te spreken. Als er een kleine inboedel of enige stukken verhuisd gaan worden kunt u volstaan met het invullen van een vragenlijst. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de VerhuisApp, een ideaal hulpmiddel als u snel een offerte wil ontvangen voor internationaal verhuizen

Onze accountmanager neemt vervolgens contact met u op, om uw aanvraag te bevestigen en eventuele aanvullende vragen te stellen.

Binnen de overeengekomen termijn krijgt u een concurrerende offerte binnen, gebaseerd op de door u verstrekte informatie en natuurlijk rekening houdend met al uw wensen.

Natuurlijk kunt u ook rekenen op ons persoonlijke advies om uw verhuizing zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Meer informatie of een offerte aanvragen

Wilt u meer informatie over uw verhuizing naar Scandinavië? Neem gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een vrijblijvende offerte.

Zakelijk verhuizen naar Scandinavië

Mondial Movers heeft met haar Unit Mondial Movers International een wereldwijde speler in internationale verhuizingen. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor zakelijke verhuizingen. Dit gegeven heeft voor u verschillende voordelen die wij voor u op een rij hebben gezet:

  • Wereldwijd netwerk
  • Tientallen jaren ervaring
  • Expertise en passie
  • Zeer scherpe tarieven
  • Persoonlijk advies
  • Ook zakelijke verhuizingen
  • Vele extra mogelijkheden

Verhuisverzekering

Wat als er onderweg iets misgaat? Hoe bent u dan verzekerd? Ook deze zaken verzorgen wij voor u. Als enige verhuisorganisatie bieden wij onze klanten een All-Risk Transportverzekering. Ons doel: een gesmeerde verhuizing.

Verhuizen Finland

Verhuizen uit Scandinavië

Wilt u verhuizen uit Scandinavië? Dan is dit uiteraard ook mogelijk via Mondial Movers. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze pagina is ook beschikbaar in: enEngels