Voor uw internationale verhuizing

Verhuizen binnen Europa

Heeft u plannen om te verhuizen naar een land binnen Europa? Neem dan de tijd voor een goede voorbereiding. Een goede voorbereiding voorkomt namelijk nare verrassingen tijdens de verhuizing. Dit is echter gemakkelijker gezegd dan gedaan. Daarom kunt u rekenen op de expertise van Mondial Movers International. Een organisatie van Erkende Verhuisbedrijven met ervaring in verhuizingen binnen Europa.

Mondial Movers verhuizen Europa

Verhuizen naar het buitenland, Europa

Natuurlijk is verhuizen binnen Europa niet iedere keer hetzelfde. Ieder land heeft zijn specifieke kenmerken, regels en wetten. Mondial Movers International heeft in elk Europees land gespecialiseerde verhuisbedrijven. Deze zijn onder anderen gevestigd in de volgende landen:

Lid European Moving Group

EMG Verhuizen binnen Europa met Mondial Movers International

Alle verhuisbedrijven van Mondial Movers International zijn bovendien aangesloten bij de EMG. De European Moving Group is een samenwerkingsverband van verhuisbedrijven door heel Europa. Welke voordelen dit voor u heeft?

  • Zeer scherpe tarieven
  • Opslagmogelijkheden door heel Europa
  • 300 aangesloten verhuisbedrijven
  • Zekerheid van expertise

Zodoende weet u zeker dat uw verhuizing binnen Europa in goede handen is en perfect verloopt. Geen nare verrassingen. Ook niet achteraf!

Europese verhuizing van A tot Z

Verhuizen is meer dan alleen het vervoer van uw eigendommen. Denk aan (tijdelijke) opslag, invoerrechten, belangrijke papieren en wat te denken van een verzekering?

U moet er niet aan denken, maar wat als er onderweg iets misgaat met uw inboedel? Ook hierover denken wij met u mee. Mondial Movers International ontzorgt u bij het verhuizen binnen Europa van A tot Z.

Zakelijke verhuizing binnen Europa?

Wij verzorgen niet alleen particuliere verhuizingen. Ook zakelijke verhuizingen voor kantoren, organisaties en zorginstellingen behoren tot onze dienstverlening. Tevens verzorgen wij de inboedel- en archiefopslag. Bekijk daarvoor de website mondial-movers.nl

Informatie en advies

Bent u benieuwd naar ons concrete voorstel of heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Aarzel dan niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.
Translate »