Mondial Movers International bezoekt meeting International Association of Movers in Amerika

meeting

Senior accountmanager Barbara Monnier en directeur Tom Stuij waren namens Mondial Movers International aanwezig op de jaarlijkse bijeenkomst van de International Association of Movers (IAM) in Amerika. Deze meeting werd van 9 tot en met 12 oktober 2017 gehouden in Long Beach. De IAM is de grootste organisatie waar internationale verhuizers van over de hele wereld zich verenigd hebben.

meeting

Vertegenwoordigers vanuit de verschillende landen ontmoeten elkaar elk jaar tijdens een meeting van de International Association of Movers. Net als vorig jaar was Mondial Movers International (MMI) ook dit jaar weer vertegenwoordigd.

MMI (Mondial Movers International) verzorgt verhuizingen over de hele wereld. Om dat in goede banen te leiden is internationale samenwerking van cruciaal belang. De bijeenkomst van de IAM is een ideale gelegenheid om een aantal van de agenten persoonlijk te spreken en elkaar bij te praten over de laatste lokale ontwikkelingen. “Deze week is een prachtige gelegenheid om bij te praten met agenten. De hele dag door staan er afspraken gepland met vertegenwoordigers uit tal van landen, waaronder Brazilië, China. Amerika en Nieuw-Zeeland. Onze samenwerking met deze agenten is al goed, maar we blijven kijken of we nog gerichter kunnen samenwerken en hoe we elkaar nog beter van dienst kunnen zijn”, blikt Barbara terug. Zij bracht voor de vierde keer een bezoek aan dit evenement. “Deze meeting is één grote reünie. De organisatie is perfect geregeld en de sfeer is heel gezellig.”

International Association of Movers

Internationaal netwerk

Directeur Tom Stuij was namens Mondial Movers in Amerika voor de meeting van de IAM én voor een bijeenkomst van de Office Moving Alliance (OMA). Dit internationale netwerk van professionele projectverhuizers werd in 2007 opgericht en kent 42 deelnemers. Mondial Movers is de geselecteerde verhuispartner uit Nederland. Voor de opdrachtgevers van het verhuisbedrijf in Nederland levert de deelname in OMA prachtige kansen op. Door het wereldwijde netwerk van de OMA kan er namelijk goed samengewerkt worden bij grote projecten die in verschillende landen plaatsvinden. Ook is het nu mogelijk om één aanpreekpartner te hebben voor alle projectverhuizingen over de hele wereld.

Klantvriendelijk

Mondial Movers International staat om bekend om haar slogan ‘de vriendelijke verhuizer’. De klantvriendelijke en persoonlijke benadering zorgt ervoor dat het aantal opdrachten jaar op jaar groeit.