Stijgende lijn voor Mondial Movers International

MMI stijgende lijn

De klantvriendelijke benadering en persoonlijke aanpak van Mondial Movers International werpt zijn vruchten af. Het aantal boekingen blijft namelijk al een paar jaar stijgen. Het jaar 2017 is nog maar net over de helft, maar nu al zijn er meer boekingen dan in 2015.

stijging in aantal boekingen Mondial Movers International
Niecky de Liefde en Barbara Monnier.

De verwachting is dat het aantal verhuizingen tevens een stuk hoger zal zijn in dan in 2016. “Wij nemen bij Mondial Movers International de tijd om persoonlijk contact op te nemen met de klanten. We bellen ze en luisteren naar hun wensen. Daar gaan we vervolgens mee aan de slag”, vertelt Barbara Monnier van Mondial Movers International (MMI), dat onderdeel uitmaakt van Mondial Movers, de vriendelijke verhuizer.

Complimenten

Het team van MMI coördineert verhuizingen over de hele wereld. “Wij krijgen regelmatig complimenten van onze klanten voor de goede coördinatie vanuit Nederland en het feit dat er met veel respect voor de goederen wordt omgegaan.”
Sinds kort is er een nieuwe medewerker aan de slag gegaan, Niecky de Liefde. “Zij heeft veel ervaring in de verhuisbranche en we zijn dan ook hartstikke blij met haar komst naar Mondial Movers International. Dit zorgt ervoor dat we nog slagvaardiger aan het werk kunnen gaan.”

Ervaringen van klanten

Het werken in de internationale verhuisbranche levert mooie momenten en verhalen op. Op de website van Mondial Movers International worden regelmatig referenties geplaatst.

Meer informatie?

Heeft u plannen voor een internationale verhuizing? Neem dan contact op met Barbara Monnier: +31783038410 / barbara@mondialmoversinternational.nl of met Niecky de Liefde: +31783038411 / niecky@mondialmoversinternational.nl.